Udflugt til Tropica, med Viborg Akvarieforening

Viborg Akvarieforening

Som hobbyakvarist er det en klar fordel, at melde sig ind, i en lokal, aktiv akvarieforening, som bl.a. arrangerer ture, af interesse for medlemmerne.

Jeg har i en del år, været medlem hos Viborg Akvarieforening, som henover året står for en del arrangementer og ture. Denne gang var udflugtsmålet så Tropica i Egå. Skive Akvarieforening havde fået en invitation til, at deltage – og derfra deltog der også medlemmer.

Ralf og Anders fra Tropica, havde sat nogle timer af – på en lørdag – til, at fortælle om firmaet, produkterne, CO2, lys etc samt give os en rundvisning i såvel drivhuse som pakkeområde – og som en bonus, fik vi, der deltog lov til selv, at udvælge og købe planter, dernede.

Det var en god og lærerig lørdag, hvor alle der deltog fik såvel ny viden som nyt indhold, til akvarierne – og på egne vegne, vil jeg gerne udtrykke min glæde og taknemmelighed over, at firmaer som Tropica, åbner dørene for os akvarister. Initiativer som dette, er med til, at udbrede specialistviden samt cementere et godt og givtigt forhold, mellem producenter og slutbrugere.

Jeg havde kameraet med – og til min store glæde, fik vi lov også, at fotografere dernede, hvilket serien herunder, bærer kraftigt præg af.

Tak til Viborg Akvarieforening og Tropica for, at arrangere en herlig lørdag!

Forrige

Næste

Share This

Share This

Share this post with your friends!