90 dage som planteakvarist – dag 70

En masse – uønsket – bøvl, har ramt projektet, i den forløbne uge – se videoen her ovenfor, for overblikkets skyld samt, hvordan jeg kom videre.

Under alle omstændigheder, er dagstallet 70, omend jeg måtte kapitulere, og lave et stort vandskifte, i forbindelse med ovenstående; dagen før normalt.

Jvf. Tropica-app’en, skal jeg nu til, at beskære planterne, samt evt tilføre nye planter, til akvariet – udover de vanlige aktiviteter, med CO2, vandskifte, lys-tid, filter-kontrol etc.

Jeg har så IKKE beskåret noget som helst, i denne uge 😉 – men det er ikke usandsynligt, det vil ske, i den kommende uge.

Som det nævnes i videoen, har jeg tilføjet en Anubias – anrettet på rod,- og endnu engang erfaret, hvor effektiv overfladeskimmeren fra Eheim er, når det kommer til, at opsamle løse blade o.a. fra aktiviteterne med, at rode rundt, med planter…

Jeg har dog en tilståelse, til dét med roden – da jeg havde skruet sugekoppen i træet, opdagede jeg, at den ikke var placeret optimalt – hvorfor jeg flyttede skruen, og lagde roden i akvariet UDEN, at skylle den godt af, for “savsmuld”, først.
Dette har medført, at jeg har en masse smuld til, at flyde rundt i vandet – men jeg satser på, de kommende vandskift, vil kunne eliminere en masse, af dette.

Her kommer ugens fotos:

Forrige

Næste

Share This

Share This

Share this post with your friends!