90 dage som planteakvarist – dag 42

Dag 42

Jeg er nu nået, til dag 42, i dette 90 dages eksperiment.
Ifølge Tropica-app’en, kan jeg nu sætte den daglige lystid op, til 10 timer – men jeg må indrømme, at det er jeg lidt tøvende overfor.

Tilbage, på dag 21, skulle jeg hæve lystiden, til 8 timer om dagen – og jeg har oplevet en smule algevækst på glasset, i den forbindelse – så jeg skruede ned, til 7 timer.
(En medvirkende årsag kan være – tror jeg,- at der kun er rejer – og ingen fisk,- som kan håndtere algerne på glasset, i akvariet)

Nu kommer den så, på 8 timer – og så må vi se, hvad der sker…

De s***ns rejer, er i øvrigt ganske ferme til, at håndtere deres omgivelser; hvilket resulterede i, at de fik hevet een af mosplanterne fri, fra bunden i går.
Den er nu “monteret” igen, og jeg har – med flad hånd – trykket plantelaget ned for, at gøre fæstelsen i bundlaget mere solid,- hvilket har betydet, at det hele nu ser lidt “mast” ud…

CO2 forbruges stadig, i stor stil – og dåsen fra dette sæt:
http://www.akvarieforretningen.dk/product.asp?product=5163
– holder stadig, men jeg tror snart, den er ved, at skulle skiftes.

Men… til dét, vi venter på; billeder!
Dette første billede – vanen tro, af hele akvariet, er forsøgt taget “lige på”, så vi får vandspejlet med, i billedet. Lyset (og facebooks rendering) gør desværre, at nogle af de grønne farver, virker lidt gullige – hvilket absolut ikke er tilfældet – som det også ses, på de følgende billeder.

Forrige

Næste

Share This

Share This

Share this post with your friends!